top of page
Zoeken

Yogaweekend (retrait)


In juni en september organiseert Studio Souplesse yogaweekends in Cetturu-Houffalize, de Belgische Ardennen. En ik verheug me er nu al op!


Waar trakteer je jezelf op tijdens een yogaweekend? Tijd voor jezelf, helemaal niets (mee) moeten (doen), geen geregel, veel yoga, mindfulness, mediteren, lekker eten, een prachtige omgeving en vooral: rust...


Je hoeft met het bovenstaande geen ervaring te hebben, alleen behoefte eraan is genoeg.


Wat is belangrijk om te weten? Weekend 1: van 23 tot en met 25 juni 2023. Weekend 2: van 15 tot en met 17 september 2023. Kosten: € 339 p.p. voor 2 overnachtingen met volpension en een gedeelde 2-persoonskamer. Of € 449 p.p. als je liever een 2-persoonskamer voor jou alleen hebt.


We verblijven in een supergaaf landhuis, met 4 tweepersoons slaapkamers, 2 badkamers, 2 separate toiletten. Alle slaapkamers hebben een andere inrichtingsstijl. We kunnen binnen, overdekt of buiten eten en yoga doen. Bij het landhuis hoort een vallei, waar je lekker kunt wandelen of zitten. Het eten is vers, gezond en vooral heel lekker. De yoga is voor geschikt voor elk niveau, dus ook als je (nog) geen ervaring hebt.


Denk jij nu ook: JA JA JA, dat is precies waar ik behoefte aan heb! Ik wil mee en trakteer mezelf of zo'n super yogaweekend! Neem dan contact met me op via 06 5589 6361 of info@studiosouplesse.nl

98 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page