top of page

Het Team

Bij Studio Souplesse geloven we dat de kracht van een studio ligt in de mensen die erachter staan. Met passie voor wat we doen en een gedeelde liefde voor beweging en welzijn, streven we ernaar om een positieve impact te hebben op het leven van alle gewaardeerde yogi's. Elk teamlid brengt unieke vaardigheden en een warme glimlach naar onze studio. Hieronder lees je meer over het team achter Studio Souplesse.

_G2R0178.jpg

Rachel van Beek

Eigenares & Docente

Hallo, mijn naam is Rachel van Beek. Sinds 2012 ben ik de trotse eigenaar en enthousiaste ondernemer van Studio Souplesse.

Graag laat ik je weten waarom ik met Studio Souplesse ben begonnen en wat mijn achtergrond is.

Ik heb de Heao-opleiding Bachelor of Business Administration afgerond. Daarna heb ik meerdere jaren in het bedrijfsleven gewerkt. Yoga en dansen zijn al jaren grote hobby’s van me. Sinds 2001 ben ik gepassioneerd docent. Ik ben gestart als docente stijldans en bellydance, naast mijn werkzaamheden in het bedrijfsleven. In 2009 besloot ik dat ik mijzelf en mijn medemens meer te bieden heb. Daarom ben ik begonnen met de opleiding tot yogadocente. Ik geef les in verschillende soorten yoga. Inmiddels ben ik afgestudeerd aan 200hTT van Yoga Teacher Alliance,  Hormon Yoga Therapy Teacher, Yoga Nidra & Pranayama teacher en als Mindfulnesscoach. Om mezelf te blijven ontwikkelen volg ik regelmatig opleidingen, cursussen en workshops.

Iedereen heeft baat bij yoga of een vorm daarvan. Daarom ben ik met Studio Souplesse begonnen. In mijn studio wil ik mensen met yoga kennis laten maken. En laten ervaren hoe goed yoga voor je is. Niet zweverig en vooral laagdrempelig zodat meer mensen van de voordelen van yoga kunnen genieten! Yoga betekent voor mij namelijk bewust bewegen en investeren in jezelf. Op deze manier leer je luisteren naar je lichaam en werk je op een verantwoorde manier aan je gezondheid.

Mijn kijk op yoga
Rachel van Beek
Mijn expertise
bottom of page