top of page
Zoeken

Tuning Forks, wat zijn dat?
Tuning Fork, diapason... Het zijn allemaal benoemingen voor een stemvork. Je kent het wel, een tweebenig stuk gereedschap waarmee je een toonhoogte kunt laten klinken. De Tuning Fork heeft niet alleen een klank, ook een trilling. Deze trilling heeft een bepaalde frequentie, Hertz. En die trilling maakt dat je Tuning Forks niet alleen in muziek kunt gebruiken, maar ook voor je lichaam.


Je lichaam bestaat voor het grootste deel uit water. En water, reageert op trillingen en frequenties. Bij klachten kun je trillingen in een bepaalde frequentie gebruiken om die klachten te verminderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pijnklachten, vermoeidheid, nervositeit, onzekerheid, migraine, spanning in spieren of zenuwstelsel. Naast het fysieke lichaam, werken de frequenties ook op het energetische lichaam. Zoals de chakra's, meridianen en beter aarden. De verschillende frequenties hebben elk hun eigen werking.


We gebruiken de Tuning Forks op verschillende manieren: door het geluid, door de trilling en met massage. Gegarandeerd een diepe ontspannende werking!


Voor ons is het een mooie aanvulling in ons aanbod Sound Healing. Voor jou, is het een heerlijke manier van ontspannen.


Een sessie duurt ca 1 uur en kost € 65.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op voor meer informatie.36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page