Rachel van Beek heeft bij Dinah Rodrigues in Berlijn een gespecialiseerde opleiding afgerond. Rachel is de enige docent in het zuiden die officieel gecertificeerd is voor het geven van lessen in Hormoon Yoga.

Overgangsklachten, menstruatieklachten, pms, vreetbuien, energiedips, migraine, pijn…
Niet lekker in je vel zitten fysiek, emotioneel of mentaal… Bij vrouwen komt dit vaak door hormonen.

Soms denk je dat je de enige bent en dat er niets helpt. Ja, ik weet precies hoe naar je je kunt voelen door je hormonen. Daarom ging ik na jaren leed op zoek naar een oplossing. Hormoonyoga, de naam zegt het al: Yoga voor je hormonen. Omdat als je hormonen zich goed voelen, jij je ook goed voelt.

De houdingen en ademhalingstechnieken van Hormoon Yoga helpen je hormoonhuishouding in balans te brengen. Hormoonyoga bestaat uit oefeningen die helpen je klachten te verminderen. Combineer dat met het juiste eten en een goede balans tussen inspanning en ontspanning. En ook jij gaat je weer lekker in je vel voelen. En daar worden de mannen dan weer blij van. Dus zet je schaamte opzij, stap over de drempel en help jezelf!

Hormoon Yoga is geschikt voor alle leeftijden en fases, menstruatie, kinderwens, menopauze en overgang. Wil je graag deelnemen of meer informatie? Neem dan contact op via 06 5589 6361 om je aanmelden.