Het verschil tussen een groepsles en een privéles


Een groepsles bestaat uit maximaal 16 deelnemers. Dat lijkt misschien weinig, maar daardoor heeft de docent aandacht voor iedere deelnemer. Want Studio Souplesse staat voor kwaliteit. Als je tijdens de les assistentie wilt of nodig hebt, is daar tijd en ruimte voor. Je weet dus zeker dat je genoeg aandacht krijgt. Ondanks dat je yoga voor jezelf beoefent, is gezelschap tijdens de les heel leuk!

Bij een privéles is alle aandacht gericht op jouw yogabeoefening en practicedoelen. Je krijgt meer persoonlijk advies en begeleiding bij de houdingen. Een privéles is ideaal als je je meer wilt verdiepen in bepaalde houdingen, lesvormen of extra aandacht wilt als je een beperking hebt.

 

Workshops & lezingen

Een workshop is de ideale manier om kennis te maken met iets nieuws.
Regelmatig worden er workshops en lezingen gegeven met een wisselend thema. Op onze website of facebookpage staan de data voor de workshops  en lezingen. Hier lees je ook meer informatie. Wil je graag een keer meedoen of zelf een onderwerp of datum voorstellen? Neem dan gerust contact met ons op. Een les of workshop duurt 1 uur en wordt afgesloten met een kop thee of koffie.