Hallo, mijn naam is Rachel van Beek en in 2012 ben ik begonnen met Studio Souplesse.

Graag laat ik je weten waarom ik met Studio Souplesse ben begonnen en wat mijn achtergrond is.

Ik heb de Heao-opleiding Bachelor of Business Administration afgerond. Daarna heb ik meerdere jaren in het bedrijfsleven gewerkt. Dansen en yoga zijn al jaren grote hobby’s van me. Sinds 2001 geef ik les als docente stijldans en bellydance. In 2009 besloot ik dat ik mijn medemens nog meer te bieden heb. Daarom ben ik toen begonnen met de opleiding tot yogadocente. Ik geef les in verschillende soorten yoga. Inmiddels ben ik afgestudeerd aan 200hTT van Yoga Teacher Alliance en aan MBCT Civas als Mindfulnesscoach. Om mezelf te blijven ontwikkelen volg ik regelmatig opleidingen, cursussen en workshops. Zoals de 500h TT, Chinese Voedingsleer en meridiaanleer.

Ik ben getrouwd met Renco Sips en sinds 2017 trotse mama van Raphael. Naast yoga en dansen geniet ik van goed gezelschap, lekker eten, wandelen, harp spelen en lezen.

Mijn kijk op yoga

Iedereen heeft baat bij yoga of een vorm daarvan. Daarom ben ik met Studio Souplesse begonnen. In mijn studio wil ik mensen met yoga kennis laten maken. En laten ervaren hoe goed yoga voor je is. Niet zweverig en vooral laagdrempelig zodat meer mensen van de voordelen van yoga kunnen genieten! Yoga betekent voor mij namelijk bewust bewegen en investeren in je lichaam. Op deze manier leer je luisteren naar je lichaam en werk je op een verantwoorde manier aan je gezondheid.