Betaalmogelijkheden contributie
De contributie voor de lessen betaal je á contant in de studio. Tevens kun je via een (automatische) overschrijving betalen. Betaal je via een (automatische) overschrijving? Vermeldt dan s.v.p. je voor- en achternaam en de soort les waarvoor je betaalt. De IBAN van Studio Souplesse is: NL25 RBRB 0939 7317 03.

Betaalmogelijkheden bestellingen
Bestel je via onze webshop? Dan betaal je aan het einde van het bestelproces. Je kunt betalen via een overboeking of via iDeal. Nadat wij je betaling ontvangen hebben, zetten we je bestelling klaar. Je kunt deze dan ophalen in de studio. Wil je je bestelling liever laten verzenden? Dan komen er verzendkosten bij.

internetbankieren1

Betaling via overboeking:
Natuurlijk is het ook mogelijk uw factuur te voldoen door het verschuldigde bedrag op onze bankrekening te storten. Indien u hiervoor kiest verkrijgt u aan het einde van het bestelproces de betalingsgegevens. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, zullen we uw bestelling verzenden.

Ideal Betaling via iDeal:
Wij bieden tevens de mogelijkheid om uw factuur te voldoen via iDeal . iDeal is online betalen via internetbankieren, waarbij het geld direct wordt overgeboekt. Snel, en bovenal veilig. Verder is uw betaling aan Studio Souplesse meteen voldaan en zal uw bestelling snel worden verzonden. .