Voor € 35,00 per maand, kun je alle live lessen die we geven onbeperkt volgen via Zoom. Zodra je je hebt aangemeld en de contributie hebt betaald, wordt je toegevoegd in de groepsapp. In deze groep sturen we dagelijks een nieuwe link voor de yogalessen van die dag.
Je kunt dus 5 dagen per week alle yogalessen volgen die we geven. Tevens sturen we regelmatig een meditatie of yogahoudingen via de groepsapp door die je zo vaak kunt beluisteren als je wilt.

Ja, ik wil onbeperkt online yogales volgen! Stuur ons een e-mail, appje of bel 06 55896361.

Wegens de maatregelen i.v.m. corona is onze studio gesloten. Natuurlijk kun je toch yogales bij Studio Souplesse volgen. We geven de reguliere lessen live online via “Zoom”. Je hebt meer tijd en meer behoefte aan yoga in deze periode. Daarom doen we je een aanbod voor de tijd dat je niet fysiek naar de studio kunt komen. Dit aanbod is ook geldig voor mensen die normaal (nog) geen lessen bij ons volgen en nu wel behoefte aan yoga hebben.

 

Hoe werkt meedoen via Zoom?

Gebruik je een smartphone of een tablet? Ga dan naar je appstore/ google play en download de Zoomapp.

Gebruik je een laptop? Ga dan naar: https://zoom-us-zoom.dlnow.co/?gclid=CjwKCAjwvOHzBRBoEiwA48i6AtVrOWO6jfvGTjBYEwBSr0Yed1nRvvDNwZ-sMr9lPsEEQ3sDyj6PoRoC_6EQAvD_BwE

Voor degenen die een smart-tv hebben en handig zijn: Je kunt je smartphone verbinden met je tv en dan heb je mij op groot scherm. Daar kan ik je technisch niet mee helpen, aangezien dat voor iedere telefoon en tv anders gaat. 🤗

Je hoeft géén account aan te maken bij Zoom. In de link staat een code van de meeting. Het is voldoende als je deze code invult. Hieronder stuur ik je een afbeelding van het betreffende scherm. Als je de code hebt ingevuld, klik je op “Join”.